Jun 10, 2005, 11:46 PM

Художник 

  Poetry
852 0 0
Искам те в своите прегръдки,
нашепващ онези изкусителни думи.
Да ме побиват нежни тръпки,
да пламти буен огън помежду ни.

Аз се отдадох на вълшебство неповторимо
да се рея с теб в шеметните висини
на една чувствена вселена.Ще е непростимо
ако някога ме излъжат очите ти сини.

Настройваш струната на желанията
с много нежност и много умение.
Не ме интересуват любовните предания,
преминали от поколение на поколение.

Думите ''Обичам те'' са тези бои,
с които рисуваш картини в паметта.
Не всичко се изразява с думи.
На рамото ми сега спи любовта.

© Стела Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??