Aug 30, 2011, 12:17 PM

Художникът 

  Poetry » Other
479 0 0

Художникът

 

 

 

Тя е човек на изкуствата,
притежава ценно умение.
Нужни са и чувствата,
не става и без вдъхновение.


Натюрморт, портрети и пейзажи,
на листа ни представя различни персонажи.
Бързо лесно линиите кръстосва,
щом вземе четките те омагьосва.

 

С картините си живи,
тя прави околните щастливи.
Често я напада вдъхновение,
последвано от ново магическо творение.

 


Аз пък ще опитам да я нарисувам с думи.

Умувам как да продължа да пиша,
разглеждайки нейните албуми.
Безсилен съм няма как да я опиша.



 

05.08.2011г.

 

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??