Dec 31, 2013, 4:52 PM

Хумор и забава 

  Poetry » Other
386 0 0

Аз слушах "Хумор и забава",
и бях до дъно поразен.
Бичуваха туй гдето става,
а туй бе истинско, за мен!

Допадаше ми Марко Ганчев
във радиото изтъпанчен,
плесници удряше с любов
и кастряше "живота нов"!

Аз мразя всякаква измама.
Фалшивите им знамена...
Присламчените имена.
И псуващите "Наш`та мама"!

За мен  понятието чест
не е ненужна дума днес!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??