Oct 23, 2009, 11:41 AM

И без теб ще продължа 

  Poetry » Love
552 0 1

Когато реши да си тръгнеш от мен,
не помисли за това, че ще ме нараниш.
Тръгна в онзи дъждовен ден,
без много неща да ми обясниш.

Остави ме - с куп въпроси
и счупено на две сърце.
Знам, че някой ден ще се върнеш ти,
но тогава отговорът ми ще е "не".

Не ще бъда последната глупачка,
която ще бъде поредната резерва.
Спирам за теб да плача,
без теб мога живота си да продължа.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Само напред! Много хора не заслужават нашата обич! +6
Random works
: ??:??