Nov 17, 2019, 12:44 AM

И бог да си, не можеш ме измисли! 

  Poetry » Love
397 2 1


Кога ще ме намериш най-накрая?
Познаваш ме от два живота време.
Заспивах, грешен по мотелски стаи,
(на тебе погледа ти, замъглен е.)
Или пък моите очи са слепи?
А уж не чукам на заключени врати...
От тоз' живот не взимам лесно.
(Освен обвързани жени.)
Не ми е време за младежки срам.
Душата ми поне да беше девствена!?
Под роклята ти - огън и вода.
По дяволите, адски си божествена!
Сега прогледна ли? Това съм аз.
Та, гледай хубаво да ме поискаш!
Не давам много. Обич. Страст.
И Бог да си, не можеш ме измисли...

 

Danny Diester
(Стихопат.)





 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??