Jan 26, 2009, 9:48 PM

И Бог си ми... 

  Poetry » Phylosophy
871 0 46
                И Бог си ми...


Виси небе... Под купола на Бога...
Надвесено.
И
как
тежи...

Да се протегна до върха - не мога...
Разсипах се...
Във
истини,
лъжи...

Виси на кръст - самата моя същност.
Не се познах...
Не ме
позна
и Ти...

Когато Бог и в храма е намръщен,
възкръсваш
в мен...
И Бог си ми...
Почти...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??