Aug 16, 2010, 9:32 AM

И да допишеш своята съдба... 

  Poetry
693 0 15

Ако опънеш

струните до скъсване

на недопятата мечта...

 

Ако развържеш

и отрежеш плитките

на неразлятата тъга...

 

Ако отключиш

и изхвърлиш ключа

на недокоснатия страх...

 

Ако опънеш

и развържеш и отрежеш...

Ако отключиш и изхвърлиш пак

 

мислите черни,

хищните съмнения,

неканената, гола суета -

 

сънят прекрасен

можеш сам да сбъднеш

и да допишеш своята съдба...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??