Aug 21, 2019, 1:33 PM

И есените могат да обичат 

  Poetry
352 1 0

Сбогувах се със летните лъчи,
с които изгревите галеха морето.
Когато се разделяме- мълчим.
И няма песен носи се в небето.

 

Не мога лято да ти нарисувам.
От вчера все тъй кротичко вали.
Сбогом казваш...това е просто дума.
А, Господи, как може да боли!

 

Пристъпва есента като момиче.
Събрала дъжд и бурни ветрове.
И есените могат да обичат.
Септември съм. Не знам позна ли ме...

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??