Dec 14, 2007, 4:42 PM

И какво от това 

  Poetry » Love
812 0 37
Пропукват отново в камината съчките.
Проблясват искрите и чувствам се жива.
Какво от това, че по-силни са бръчките?
Какво от това, че отново е зима?
Снегът е затрупал следите от минало,
а зимният вятър навява пъртините.
Чувства, горели към всичко отминало
сега притъпени се връщат към тебе!
Смътно поглеждам свещта догоряла.
Празнично мигат звезди покрай нея.
С восъчни сълзи за теб закопняла,
стискам във шепите си... и пустея!
..............
... И още пропукват в камината съчки.
... И въглени живо горят ли, горят.
Какво от това, че отново е зима?
Какво от това, че пак съм без теб!?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??