Apr 10, 2014, 11:02 AM

И какво от туй 

  Poetry » Love
721 0 0

И какво от туй, че утре
пътищата ни разделят се.

Нима днес

извървяхме го във една посока.

И какво, че утре

моят поглед в твоя

няма да се спре.

Нима и днес не мина

в същата тъма.

Но вярвахме, че има утре

и чакахме за по-добрите времена.

Вярвахме, че днес което си спестихме,

има утре време да си го дадем.

И какво от туй, че утре

може да не дойде.

И какво, ако от утре

път за нас напреде няма, щом не търсим го СЕГА.

© Румяна Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??