Aug 5, 2010, 4:33 PM

И можеш ли да си дариш сърцето... 

  Poetry » Love
885 0 4

Всеки би искал той да е обичан,
всеки би искал той да е мечтан...
Всеки би искал обич да привлича
и истински, със страст, да е желан...
 
Всеки би искал някой да обича
и в унес той по него да мечтае...
И този някой все да го привлича
и да не спира все да го желае...
 
Като мечтаеш ти да си обичан,
като мечтаеш ти да си желан,
я виж дали ти можеш да обичаш
и някой истински да го желаеш...
 
И можеш ли да си дариш сърцето
на някой - безусловно, без съмнения...
Да го обичаш цял живот, додето
поемеш пътя горе, там, към Него...
 
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??