Aug 5, 2008, 12:08 PM

И напречно 

  Poetry
455 0 6

И напречно,

и надлъжно -

все през просото.

Магарешки бодил

и див пелин -

готово е леглото.

Роса и ситен дъжд,

изниза дните юли.

И свърши изведнъж.

Медът, пчелите.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??