Jan 23, 2013, 1:05 PM  

И нека да бъда аз 

  Poetry » Love
669 0 0

И нека да бъда аз

 

И нека да бъда аз!

По-искрена, чиста от всякога.

Казала всичко на глас,

със сърце, открило те някога.

 

Ти знаеш ли, аз съм обичала силно!

Плакала, ранявала, прощавала дори,

не искам да знам през колко си минал и какво си оставил,

просто искам със мен да си ТИ!

 

Никой мъж не успя

да събуди във мене жената,

чувал си го много пъти, дори

си раздирал себе си без да си плакал.

 

А криеш душа и сърце необятни,

не ги крий от мен, аз не ще те сломя.

Не ме наказвай със думи познати.

Не виждаш ли, че за тебе горя???

 

Не ме подценявай, не ме наранявай,

от това сърцето боли.

Просто всичко открито ми казвай.

понякога е по-добре да кърви!!!

 

Това съм аз и няма друга.

Мойто аз не се страхува.

То е мачкано, подхвърляно на струга,

възкръснало, то не тъгува.

 

Аз вече не ще позволя някой

да ме подхвърля и да не зная коя съм,

аз съм силна и смела жена,

въпроса е - за тебе коя съм?

 

 

 

 

© Бистра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??