Apr 17, 2008, 7:54 AM  

Затова те обичам 

  Poetry » Love
633 0 13

От никоя не те отнемам –

ти просто си роден за мен

и пишеш слънчева поема,

от тази обич озарен.

 

Където и да се отбиваш, 

завръщаш се по- ожаднял –

на капчици ме доизпиваш.

И пак си мой. И пак си цял.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??