Apr 22, 2016, 8:34 AM

... и оставам да чакам нощта 

  Poetry
280 1 3

Копнежът се спотайва във мрака -

от остри зъби люто ранен.

Болката прегръща душата -

гняв безсилно спотаен.

Понякога те чувствам близо във съня

и сърцето ми просветва,

понякога те виждам в тихата вода,

и струна в мен потрепва.

Обръщам поглед - далеч във висините,

птиците извиват дъга,

като смарагдени луни проблясват очите,

и оставам да чакам нощта...

21.04.2016

 

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??