Oct 16, 2006, 1:37 PM  

И пак той 

  Poetry
521 0 1

Стоиш си на брега

и гледаш мързеливо

в буйната, разпенена вода

и както гледаш тъй лениво,

отнася те беснееща вълна.

 

Повлича те въртопа на живота –

подхвърля те насам или натам...

Дордето се усетиш риф самотен,

приема те замаян и пиян.

 

15.08.1990г.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??