И после отварям очи…
заблестява нощта озарена.
Пожелах си безумни мечти,
от надежда и сън окрилена.
Пожелах си безумни мечти
да се сбъднат през тази година
и в очите ми, пълни с искри
ти си всичко, и нека двамина
да споделяме нощи и дни
всяка следваща нова година.
© Кат All rights reserved.