Dec 6, 2007, 10:57 AM

И принцесите понякога са лесни... 

  Poetry
966 0 19

Свечерява се безкрайно романтично.

Златно слънце върху тихнещ хоризонт.

Леко джазово парче ме гъделичка

с дрезгав глас на мъж

под тънкия блузон.

Кадифената излятост на завесите

се приплъзва върху меката ми длан.

Не проклинат ли съдбата си принцесите -

сред разкоша на двореца - да си сам!

Тази масичка от тъмна дървесина

е направена за гъст аперитив.

Всеки принц навярно себе си проклина,

че сред толкова разкош не е щастлив!

Всъщност джазът не е точно за принцеси

и цигареният дим не е във тон.

И принцесите понякога са "лесни"!

Даже тази смелост  да им коства трон!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??