Dec 23, 2011, 9:33 PM

И пътеката поема 

  Poetry
330 0 2

Пада светлата следа

и пътеката поема

пътя си

от мъдрост,

доброта,

любов...

Носи

чистата си сила

нежен благослов.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??