Feb 22, 2017, 8:53 AM

И само Истински приятел може... 

  Poetry » Phylosophy
639 3 7

 

   Понякога,

когато сме сами със себе си,

под билото на най-красивите Желания,

по пътя към върха на най-далечните Мечти...

Най-неочаквано лавината на Истината пада

и ни събаря в себе си,

и вледенява Мислите,

а чувствата ранени търсят въздух и пролука

и много, много силно ги боли...

 

И само Истински приятел може

да ни намери

по стъпките на незатрупаната още Вяра,

по маркировката на Радостта

и във мига, когато сме сами

на Дъното на себе си,

най-тежкия лед на Тъгата да разбие

и да ни подаде

най-топлата приятелска ръка...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??