Чувствам и чувствам с теб
и все по-близо съм до теб,
и те приближавам отново,
и отново и отново
и с течение на времето…
отново, и отново
към теб върви душата ми,
и с течение на хода ми,
опияняваш ме повече…
И целувките и времето
пътуват си със вятъра,
по морето те вървят,
и по земята те летят
и щом достигнат своя блян
в небето притихват,
открили своя пристан…
И щом се всичко завърти,
и започне пак да се върти,
и се връщаш ти към мен,
и се връщаш ти към мен,
да те приближа отново,
и се връщаш ти към мен,
и се връщаш ти към мен,
светлина на живота ми,
ти, ти моя сродна душа,
и моя единствена обич,
връщаш се към мен отново,
за да чувствам и да дишам,
и правиш ме щастлива…
отново и отново и отново…
© Лили Вълчева All rights reserved.