Jan 29, 2013, 12:47 PM

И силна, и слаба 

  Poetry » Other
601 1 4

Тя е малка, но здрава,
като твърда скала,
обичта си раздава,
но е вечно сама.
И се смее, и плаче,
и обича без край,
и луна е във здрача,
и е слънце през май.
Ту е строга, ту нежна,
ту тиха, ту зла,
и лирично-копнежна,
тази моя душа…

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??