Jun 1, 2008, 3:04 PM

И силно ще крещят за нея 

  Poetry » Other
647 0 4

Захвърлена в онзи ъгъл,
виж, душата ми трепери...
Тихо плаче, свила се на топка, тя умира...
По коридорите надежда тича,

но дали ще я намери?!

Часовникът отмерва и последните минути,
сълзи замръзват по перваза...
И тя ще отлети далеч от тука,
ще избяга от проялата сърцето й омраза...

И силно ще крещят за нея,
останали без обич, ще замръкнат!
Обсебени от суета и егоизъм

ще търсят друга, по-чиста душа

да отмъкнат....

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??