Feb 20, 2016, 10:27 PM

И става студено... 

  Poetry » Love
328 0 1

Да заспиш и пак да се събудиш,

да избягаш, болката да излекуваш,

да не можеш да дишаш, да чувстваш вина,

да потъваш, да умираш в безкрайна празнота.

 

Да се нижат дни покрай теб,

да загубиш смисъла, промъкнал се - блед,

да си повлечен, да нямаш вина,

да си безсилен - с теб ще крещя.

 

Да си забравил, да си изчезнал за себе си дори,

да изгаряш, да се губиш, душата да те боли,

сълзи да нямаш, сърцето - изпепелено,

хаосът те прегръща... и става студено...

20.02.2016

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Symbol (Символ Символ) Всичко минава, разбира се Това ме крепи
Random works
: ??:??