Jul 25, 2017, 12:45 AM

И Ти беше там... 

  Poetry » Love
552 0 4

Ожулих си петите от

скитане...

Дланите си продрах от

молитви...

За малко щастие...

А то, дойде ми само –

разнебитено...

Мое малко щастие,

казах му аз –

ще те пазя!

Ще те пазя,

мое щастие малко...

Мечтано...

Изстрадано...

Прегърнах го...

Стиснах го здраво, здраво

до мен и заспах...

Просто заспах...

И ти беше до мен –

в онзи мой ден,

когато не чувствах

никакъв страх...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??