Jun 22, 2019, 2:07 PM

С надежда... 

  Poetry
133 0 0

една страна

в една война небивала

надви

 

с победа

отрезвителна —

 

с надежда —

отрезвените да спре

да ги сърби

 

за нова

опреснителна

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??