Oct 5, 2006, 10:28 PM

И утре е ден 

  Poetry
643 0 6

Тъжен си- казах ти в онази нощ.

Да, така е... с болка ти изрече.

Знай, времето е лек и мощ,

и нека аз остана в него с тебе!

 

Замислен си- за минало и грешки,

назад не гледай знам, че те боли!

Така е, следват ни съдби човешки,

и често те разбиват нашите мечти.

 

Уплашен си- недей да се срахуваш.

Изправи се смело  и махни с ръка!

И запомни! Ти още съществуваш!

Крачи, не спирай, имай си мечта!

Объркан си- от многото въпроси,

отговор се крие в тъжното сърце,

потърси го, вярвам той ти носи

надежда, не я изпускай от ръце!

 

И всеки път, когато си замислен

Спомни си  казаното... ти от мен.

Потупай се по рамото, кажи си:

"Знам... ще мине и утре е ден!"

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??