Nov 12, 2011, 5:24 PM

И в преспите ще се усмихва 

  Poetry » Love
1193 0 47

Вилнеят бури, дъжд и ветрове.
Студени капки блъскат по стъклото.
Разсърди ли се ноемврийското небе,
или по лятото тъжи горкото...

 

А ние с теб - две есенни врабчета,
във стаята се топлим със мечти.
Цъфтят в очите дъхави цветчета.
Вали и в нас, но слънчеви лъчи.

 

Ще тръгне есента по стръмен склон,
след нея ще престигне люта зима,
навлякла снежния си бял балтон,
но в преспите ще се усмихва 
любовта ни жива.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??