Jan 2, 2019, 1:00 PM

И все едно е 

  Poetry
314 1 0

И все едно е,

че по улици пусти,

бродя отново сама...

И все едно е,

че вятърът гони,

окапали през есента,

замръзнали листа...

И все едно е,

че душата ми плаче,

жадуваща за Слънце и за топлина...

А над града отново стели се 

гъста, призрачна мъгла...

 

02-01-2019 год.

 

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??