Jan 26, 2008, 12:07 AM

И всеки път... 

  Poetry
590 0 3

           И всеки път...

 

Всеки път, когато се опитам да избягам,

спирам и отново се връщам назад...

И всеки път ти си там и да те обичам

е най-естесвеното нещо на света - рай и ад!

 

Всеки път, когато се опитам да те намразя,

сякаш губя част от себе си, омразата горчи...

И всеки път, отново и отново, пред любовта пълзя,

а тя ми се усмихва нежно в твойте очи...

 

Всеки път се кълна, че това ще бъде краят,

че дори в съня си няма да те назова...

И всеки път, стигайки до тук, към теб вървя,

неспособна зова на сърцето си да заглуша!

 

Всеки път, когато се доближа и протегна ръце,

разбирам, че теб те няма, че не си реален...

И всеки път си тръгвам отново с разбито сърце,

за да се върна, когато любовта се превърне в спомен...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??