Jul 31, 2020, 10:44 PM

и започвам да броя 

  Poetry » Love
631 0 0

Пулсиращи в идеални прави

искрящи въздушни армади

от безмасови частици любов

срещу големия черен покров.

 

Искам колкото дете на три

в космоса да отлетя,

и никой да не шепне спри

и започвам да броя.

 

Но заземена съм от всички

сърца излъчили към мене тон

безмасови частици

любов, по-тежка съм от слон.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??