Oct 9, 2008, 10:36 AM

И зазорява в мене есента 

  Poetry
594 0 20
Когато търся края на началото
зад димната завеса на надеждата,
осъмва в шепите ми вярата
отново преродена в бурята.
По-тиха съм, и по-добра от всякога,
разнищена от шепота на тишината,
а светлината ме заплита в звънкостта
на песента отекваща в душата.
Тогава чувам стъпките на любовта
с които дишам, страдам и живея.
И зазорява в мене есента,
красива с песента на слънчопея...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??