Mar 19, 2011, 12:01 PM

Иде време 

  Poetry » Phylosophy
1165 1 40


Знам, че трудно се разсъмва -

иде време да реша

плевелите да изтръгна

от градината - душа,

обич - семе да посея -

да покълне благодат,

с тиха преданост да грее

цъфналият в багри цвят...

И в безоблачното утро

с песен птича на уста

в ласки слънчеви да тръпне

озарената душа.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??