19.03.2011 г., 12:01 ч.

Иде време 

  Поезия » Философска
1169 1 40


Знам, че трудно се разсъмва -

иде време да реша

плевелите да изтръгна

от градината - душа,

обич - семе да посея -

да покълне благодат,

с тиха преданост да грее

цъфналият в багри цвят...

И в безоблачното утро

с песен птича на уста

в ласки слънчеви да тръпне

озарената душа.



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??