19 мар. 2011 г., 12:01

Иде време 

  Поэзия » Философская
1167 1 40


Знам, че трудно се разсъмва -

иде време да реша

плевелите да изтръгна

от градината - душа,

обич - семе да посея -

да покълне благодат,

с тиха преданост да грее

цъфналият в багри цвят...

И в безоблачното утро

с песен птича на уста

в ласки слънчеви да тръпне

озарената душа.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??