Jan 22, 2006, 10:32 PM

Иди си 

  Poetry
1145 0 1
Колко трудно е да ти повярвам!
Да бъда същата като преди...
Първата ти изневяра
в сърцето е оставила следи!
 Иди си!!!
И чувставата сега угасват,
а любовта неусетно се топи!
В очите ти сълзи проблясват...
 Върви!!!
Назад не се обръщай ти!
Не се опитвай да върнеш в здрача
това,което разтопи без страх!
 Иди си!!!
Този път не ще заплача,
а ше звъни горчивият ми смях!!!...

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много хубаво,браво,вдъхновяващо
Random works
: ??:??