Apr 22, 2008, 12:55 PM

Идилия 

  Poetry » Phylosophy
534 0 3

Всичко започна от тук,

ти беше спокойно самотен,

аз бях с очила, странна жена

и романът вече започна.

Лудо влюбени един в друг,

глупаво втренчени в себе си

и душите ни, непотребен боклук,

се сгушваха неуверени.

Бяхме хубаво-скучни,

най-щастливи в света,

ти остана спокойно самотен,

аз с очила, странна жена...

и внезапно сама...

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??