Трака – трака!
Идва влака!
Баба зелето претака.
Грачи в мрака
черна сврака.
Месечко звездите чака.
Спи котака
зад барака.
Ярка важно кудкудяка –
„Идва влака!
Идва влака!
Всичките петли в атака”!
В храсталака,
под шумака
Лиса дебне до чардака.
© Лилия Кашукеева All rights reserved.