Dec 13, 2013, 9:11 PM

Идвай, Коледо! 

  Poetry » For kids
407 0 1

Идвай, Коледо прекрасна!

Идвай винаги при нас!

Заблести, Звездице ясна,

озарила път за нас!

 

Да сме силни, да сме здрави

и да бъдем по-добри!

Над поля, реки, дъбрави

бял снежец да завали!

 

Да сме радостни, щастливи!

Да сме с весели сърца!

Да едреят в златни ниви

кехлибарени зрънца!

 

Дядо Коледа с шейната

в най-желан от всички час

да остави под елхата

куп подаръци за нас!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??