Вървя босонога
в пъстра премяна
и тихо пристъпвам
в самодивска следа.
Идвам при тебе,
от слънце огряна,
с венец незабравки
в коса разпиляна.
С криле ме понасят
горските елфи.
Любовна магия
прошепва ми фея.
На изворче бистро
ми росят лицето
и китчица пъстра
изпращат за тебе.
╰✿Sunny EL✿╮
01.09.2016
© Sunny All rights reserved.