Тесни улици,
тихи тротоари,
ясно време
с ръцете си прегърнало небето,
уютни стаи
играчки споделени,
любознателни лица в детски възрасти,
шият реалностти...
Широки булеварди,
шумни бордюри,
отпочиващ смог
скръстил ръце във въздуха,
недостроени жилища
ремонти съществуващи,
разумни лица в средна възраст,
кърпят илюзии ...
Оживен парк,
движещи алеи,
пътуваща мъгла
протегнала ръце към висините,
схлупени къщи
пушещи комини,
помъдрели хора във достойни възрасти,
бродират съществуване...
© Славка All rights reserved.