Jul 15, 2007, 10:16 AM

ИГРА 

  Poetry
568 0 0
 

В съвсем неподходящо време,

когато сме разпъвани на кръст

и мълчаливо носим свойто бреме,

въртим се ний в околовръст.


Във време парещо от страх и от омраза,

като във хубав сън и просто на шега

увлякохме се в някаква игра,

красива, но и грешна... Бог да ни опази!


Прозрели всичките канони,

дано красивото в нас не разрушим -

играем по неписани закони,

в любов обрекли нашите души!

© Дора Ефтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??