Jul 22, 2015, 8:44 AM

Игра 

  Poetry » Other
280 0 3


Игра


в кръга 

на гърбавите въпросителни

на сляпа баба си играят със страстта

дилемите на изборите

(все значителни)

и чакат да се изявят


оглеждат се на вси страни

маскирани 

като добри възможности

а всъщност всичките са труд и път

докато придобият своя плът 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??