Nov 22, 2015, 11:50 PM

Играя шах с Путин 

  Poetry
374 0 1
Играя шах със Путин
и дружно се присмиваме на Меркел.
Тя канеше народите на Африка, арабите и тях,
"Елате в Германия, спасете се при нас"
И орди хукнаха, с коранче под ръка,
Турция-България 
и после право към Германия!
Аз чашата със бира бутнах,
а Володя само се усмихна:
"Чакай аз да ти разкажа какво му казах на Обама!"
Той искаше Украйна да ми вземе,
а аз прибрах си Крим и от там на сетне - не ми дреме!
Сега аз ще помогна, с право, на другарят ми Асад,
кой какво ще каже? Меркел ли, Оланд?
Усмихна се Володя и Серьожа ми цитира:
"Дебильй бляд, дебильй..."
 

© Чарли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чарли,супер е стихотворението ти, само не разбрах последния стих. Обясни! Благодаря ти, предварително, защото ако е това, за което си мисля ер-малък да го смениш с ер-голям, а ако си искал да го напишеш по руски повече корекции са нужни и в трите думи.
    Поздрав!
Random works
: ??:??