Jun 23, 2013, 4:18 PM

Игуаната на моите мечти 

  Poetry » Love
491 0 3

Изграждам имиджа
на механична игуана
като я карам
да гризе костите на динозавър. 

© Антонио Брейчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??