May 27, 2010, 7:50 AM

Илюзия 

  Poetry » Love
600 0 0





Не мога да спра да те искам,
да забравя всичко - не мога!
Илюзия бе, но красива!
Илюзия бе, илюзия МОЯ...

© Любка Янева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??