May 24, 2009, 3:02 PM

Има думи 

  Poetry
832 0 13

             (на Тео)

 

 

има думи такива

с които аз мога

цялата песен 

на своя живот

да изпиша

в набъбнали рими

с безконечната

светла любов...

от които

вселената

пали звездите

и реките текат

все напред

и полетата

с цъфнали 

алени макове

се събират

в букет

от куплет

на картина

несложена в рамка

изрисувана

с пъстри треви...

тези думи

изпращам 

по вятъра

на любящите хора

с добрите очи...

има думи

те бликат 

от извори

на дълбоките

мои недра

но и едничка

сега ще ми стигне

от сърцето си

да благодаря...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??