Jan 5, 2014, 7:54 PM

Има и такава любов 

  Poetry » Love
1681 1 17

Тази обич е странна. И тиха.

Не изисква. Не чака. Не пита.

Тя е скрита във няколко стиха

и в дълбокия сън на очите.

 

Невидими одежди навлича,

маратонки обува "на босо"

и сред цъфнали макове тича.

Тя е крехка. Но нежност не проси.

 

Тя безшумно на прага застава.

Детски чиста. Ефирна. Ранима.

Тази обич не се заслужава.

Но докоснат е, който я има!

 

© Бианка Габровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??