5.01.2014 г., 19:54 ч.

Има и такава любов 

  Поезия » Любовна
1673 1 17

Тази обич е странна. И тиха.

Не изисква. Не чака. Не пита.

Тя е скрита във няколко стиха

и в дълбокия сън на очите.

 

Невидими одежди навлича,

маратонки обува "на босо"

и сред цъфнали макове тича.

Тя е крехка. Но нежност не проси.

 

Тя безшумно на прага застава.

Детски чиста. Ефирна. Ранима.

Тази обич не се заслужава.

Но докоснат е, който я има!

 

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??