Jul 11, 2016, 5:29 PM

Има и такива дни 

  Poetry
271 0 2

днес съм си омотала душата
на интернета във преждата
стига ми е студувала
днес съм си изпрала надеждата
и несигурността ми
в коритото плува
направила съм ù кръпки
от счупените черупки
на умрелите охлюви
днес ми е толкова тъпо
че ми иде да препускам по покривите 
днес усещам кръвта си
как се вие на водорасли 
по артериите навъсени
несподелени желания
като подплашени ястреби 
се блъскат из мрежите скъсани
на мойто съзнание

днес ни ми е ден
защото те няма

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??